DUBAI, DE BIJZONDERE WOESTIJNMETROPOOL

6-DAAGSE RONDREIS IN GROEP

VERTREKDATA


09/04

14/05

29/10

HIGHLIGHTS


° Snuif de lokale sfeer op in de bedrijvige soeks

° Aantrekkelijk excursiepakket voor wie meer wilt ontdekken

° Klank- en lichtspektakel bij de grootste fonteinenshow ter wereld

ROUTE

DAGINDELING

Brussel > Dubai

Na aankomst op de luchthaven, transfer naar het hotel Canopy by Hilton Dubai Al Seef **** waar je de hele reis verblijft.

Het hotel is gelegen op 10 minuutjes wandelen van het metrostation Burjuman waarmee je eenvoudig naar Downtown Dubai kan gaan.

Vandaag ontdekken we deze hypermoderne Metropool. We starten met een fotostop aan de alom bekende Burj Al Arab.

Met de monorail reizen we over The Palm Jumeirah, het artificiële palmeiland. Bewonder het iconische hotel Atlantis The Palm. Door naar Dubai Marina, een kunstmatig aangelegde jachthaven met een groot aantal wolkenkrabbers. Wandeling op de boulevard The Walk.

Onze tocht gaat verder naar Dubai Mall voor wat shoppingplezier.

Optionele excursie: bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa. Vanop verdieping 124, op zo’n 550 m hoogte, én net voor zonsondergang bewonder je de magische skyline van Dubai.

‘s Avonds genieten we van de grootste fonteinenshow ter wereld, een spectaculair klank- en lichtspel!

Vandaag bezoeken we het historisch gedeelte van Dubai. We starten met een fotostop aan de moskee van Jumeirah en de Dubai Frame. Rit naar Bastakiya, het oudste deel van de stad. Bezoek aan Dubai Museum. We steken met een Abra, een traditionele watertaxi, de zeearm Dubai Creek over.

’s Namiddags keren we terug naar het hotel.

’s Avonds kan je optioneel een Dinner Dhow Cruise maken. Een echte aanrader!

Vrije dag

OF

Optionele excursie: Abu Dhabi, de hoofdstad van de Emiraten. Bezoek de majestueuze Sheik Zayed moskee. Het is niet alleen de duurste moskee ter wereld, zo’n 427 miljoen euro aan bouwkosten, maar ook één van de grootste. Neem zeker je zonnebril mee want de binnenplaats bestaat uit spierwit marmer en is oogverblindend!

Verder naar Heritage Village.

In de namiddag breng je een bezoek aan het Louvre Abu Dhabi, de culturele parel van het Emiraat en kostte meer dan een miljard euro!

Op de terugweg naar Dubai maken we nog een korte fotostop aan Ferrari World Abu Dhabi, het grootste indoor themapark ter wereld.

Vrije dag

OF

Optionele excursie: met jeeps trek je de woestijn in, op enkele tientallen kilometers verwijderd van de levendige stad. In de woestijn doe je aan ‘dune bashing’ over de toppen van de zandduinen. Je zult niet alleen een fabuleuze zonsondergang meemaken maar ook genieten van een traditionele Arabische barbecue onder de sterrenhemel. De perfecte afsluiter van deze reis!

Vrije tijd tot de transfer naar de luchthaven.

Dubai > Brussel

INBEGREPEN

VANAF € 999 / PP

Interesse?

Kom snel langs en boek uw georganiseerde rondreis naar Dubai, de stad vol contrasten !